Gemlik Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Öğrenmeyi ihtiyaç, üretmeyi zorunluluk, problem çözmeyi bir alışkanlık, bilimsel çalışmayı ilke olarak benimsemiş, öğrenmeye açık bireylerin yeteneklerinin keşfedilip geliştirildiği bir merkez üyeleriyle birlikte toplumu yönlendiren, bilgilendiren, kültürel ve manevi değerleri yaşayan, geliştiren, yücelten ve beklentilerini karşılayabilecek, geleceğe şekil verebilecek bir bilim yuvası olmaktır.

Misyon: Hedef kitlemizdeki öğrencilerden zekâ, yaratıcılık, sanat, liderlik, kapasiteleri veya özel akademik alanlarda yaşantılarına göre yüksek düzeyde performans gösteren ve konunun uzmanları tarafından üstün yetenekli olduğu belirlenen öğrencilere; bireysel yeteneklerinin farkına varabilecekleri, kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullabilecekleri yaşantısal bir eğitim vermektir.

Başarılar:

Saatler: Haftaiçi 16:00-20:30 Haftasonu 09:00-16:00
Isınma:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - .

Belgegeçer -

WEB - https://gemlikbilsem.meb.k12.tr

Adres - HİSAR MAH. 242 NOLU SK. NO 30 İÇ KAPI NO 1 GEMLİK / BURSA 112 Nolu Özel Halk Otobüsü

Öğretim Şekli :