Bilim ve Sanat Merkezleri Tarafından Düzenlenen Resim Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

03.05.2024 123

Bursa il sınırları içerisinde bulunan altı Bilim ve Sanat Merkezinin resim bölümü öğretmen ve öğrencilerinin yıl içinde yaptıkları çalışmalar Bursa Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde düzenlenen bir sergiyle halkın beğenisine sunuldu. 27 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 17.00’de açılışı yapılan resim sergisine Bilim ve Sanat Merkezi müdürleri, resim öğretmenleri, resim bölümü öğrencileri, öğrenci yakınları ve çok sayıda sanatsever katılım gösterdi. İlk günden büyük beğeni toplayan bu serginin 04 Mayıs 20024 Cumartesi gününe kadar ziyarete açık olduğu belirtildi.

Gemlik Bilim ve Sanat Merkezi müdürü Kübra ÖNGENLİ başkanlığında ve resim öğretmeni Canan KARTI’nın gözetiminde sergiye katılım sağlayan öğrencilerin çalışmaları yoğun ilgi ile karşılandı. Canan KARTI’nın rehberliğinde, resim bölümü öğrencileri; Muharrem Ali KOŞUM, Zümra KOLAY, Nisan YAPICI, Betül ÇAKAL, Kerem SALMAN ve Hilal KARTI tarafından gerçekleştirilen “Göç” temalı heykel çalışması ise görenleri duygulandırdı. Atık malzemelerden yapılan bu devasa heykel, serginin gözdesi haline geldi.

Sergiye katılım sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mehmet DURAN, çalışmaları yakından inceleyerek bu güzel eserleri ortaya çıkaran öğrencileri tebrik etti. Sergi sonunda öğrenciler sertifikalarını Sn. Mehmet DURAN’ın elinden teslim aldı.

Karma sergiye katılan Bilim ve Sanat Merkezleri:

Gemlik Bilim ve Sanat Merkezi

Hamzabey Bilim ve Sanat Merkezi